1 грудня відбулось засідання робочої групи з представників близько 20-ти громадських організацій, діяльність яких пов’язана із захистом сімейних цінностей та вихованням свідомого батьківства. Всеукраїнську громадську організацію «Лігу Культури» представила виконавчий директор Лариса Рибальченко.

Завдання громадських організацій – спільно підготувати та провести навесні 2011  року Всеукраїнський тиждень відповідального ставлення до життя за напрямком «Родинні цінності». Ініціювала проект та організувала робочу групу Національна експертна комісія України з питань захисту суспільної моралі.

Методом анкетування громадські організації визначили основні сімейні цінності, які потребують нині актуалізації в суспільстві, та запропонували свої напрацювання і ресурси для проведення інформаційно-просвітницької кампанії.

Основну увагу учасники робочої групи приділили заходам, які потрібно здійснити в мережі освітніх закладів, а також тим перепонам, які можуть виникати на шляху погодження програми дій з освітніми установами. «Ліга Культури» звернулась із проханням до Національної експертної комісії допомогти громадським організаціям узгодити з Міністерством освіти України увесь план заходів.

На наступному засіданні робоча група домовилася  узагальнити пропозиції від громадських організацій та визначити, якими саме ресурсами долучається кожна з організацій до проведення Всеукраїнського тижня відповідального ставлення до життя.

Прес-служба

 

fb     yt

Ми використовуємо файли cookie для покращення роботи сайту та оцінки використання його вмісту. Залишаючись на сайті Ліги Культури, Ви тим самим даєте згоду на використання нами файлів cookie.
Ok