10 березня 2011 року експерт «Ліги Культури» Олена Ліщинська та керівник проекту «Всі Ми» Тетяна Демченко взяли участь у теоретико-методологічному семінарі за алгоритмом роботи динамічної мережі «Конструювання соціального ідеалу України», в ролі організатора та модератора якого виступив Тарас Плахтій.

В запропонованих профільних, далі в перехресних групах за інноваційною технологієюсинхронізації діяльності великої групи учасників у динамічній мережі без керівного ядра велись обговорення щодо конструювання соціального ідеалу у сферах влади, суспільних відносин, в освітній та духовно-інтелектуальній, соціально-економічній  сферах, а також у сфері керування майбутнім. Учасники семінару – активні громадські діячі, журналісти, науковці, аналітики – в процесі висловлювання своїх міркувань, наукових напрацювань, професійного досвіду зробили спробу віднайти шляхи досягнення поставленої задачі.

Результатом роботи стало згуртування небайдужих до актуальних проблем сьогодення, налагодження зв’язків для подальшої конструктивної роботи для впровадження якісних змін в розвиток суспільства, обмін ідеями щодо пошуку можливих шляхів досягнення цієї мети.

Більш детальна інформація https://sites.google.com/site/seminar10bereznia/

 

Прес-служба «Ліги Культури»

fb     yt

Ми використовуємо файли cookie для покращення роботи сайту та оцінки використання його вмісту. Залишаючись на сайті Ліги Культури, Ви тим самим даєте згоду на використання нами файлів cookie.
Ok