Міжнародний круглий стіл на тему «Цінності людської цивілізації. Проблеми збереження» закінчився нагородженням віце-президента «Ліги Культури» Миколи Георгійовича Проданчука Орденом Святого Миколая Чудотворця за збереження і розвиток української культури. З благословенням Предстоятеля Української Православної Церкви, Блаженнійшого Володимира Митрополита Київського і всієї України високу нагороду Миколі Георгійовичу урочисто вручила матінка Серафима, голова Синодального відділу «Церква і культура» Української Православної Церкви.

Микола Георгійович – меценат багатьох мистецьких проектів. Інститут екогігієни і токсикології МОЗ України ім. Л.І.Медведя, який очолює Микола Георгійович, є одним з головних організаторів щорічного Київського міжнародного фестивалю документальних фільмів «Кінолітопис». Важливість проведення кінофестивалю відзначив  Блаженнійший Володимир, який, за словами матушки Серафими, слідкує за історією «Кінолітопису». Безсумнівно, це є великим внеском в збагачення української культурної спадщини.

Прес-служба «Ліги Культури»

Київ, 13 травня 2011 року

fb     yt

Ми використовуємо файли cookie для покращення роботи сайту та оцінки використання його вмісту. Залишаючись на сайті Ліги Культури, Ви тим самим даєте згоду на використання нами файлів cookie.
Ok