Вчора, 6 червня 2011 року, в київському офісі «Ліги Культури» відбулась робоча зустріч з Дмитром Славовим, керівником Української світової інформаційної мережі (УСІМ) Міжнародної громадської організації українців «Четверта Хвиля».

Тільки з утворенням у серпні 2006 року на Установчому з’їзді представників 48-ми українських громадських організацій з України та 23 країн світу Міжнародної громадської організації українців «Четверта Хвиля» УСІМ стала провідним галузевим структурним підрозділом цієї організації, здійснюючи інформаційне забезпечення її діяльності.

УСІМ не організовує й не координує роботу українських ЗМІ за кордоном, а лише сприяє системному поширенню інформації та виникненню нових ЗМІ українського спрямування. УСІМ акумулює інформацію з українських ЗМІ та від індивідуальних дописувачів в Україні й за кордоном, систематизує її та розсилає свої інформаційні випуски «Новини УСІМ» понад двом тисячам адресатам по всіх країнах проживання українців. Систематизовану інформацію УСІМ далі поширюють українські засоби масової інформації (друковані й електронні видання, радіо- й телеканали).

У системі УСІМ МГОУ «Четверта Хвиля» склалось інформаційне поле, яке відображає прагнення громадян України та закордонних українців докласти своєї самостійної сили до творення справедливої Української держави як системи суспільного ладу.

Журналісти й дописувачі докладають чимало зусиль, аби УСІМ як системна мережа надавала достовірну інформацію про Україну та українців усім: нашим співвітчизникам та іноземним прихильникам України.

Під час зустрічі велись переговори про подальшу спільну роботу над мегапроектом Ліги «Всі Ми», Всеукраїнської інтелектуальної мережі.

Ліга продовжує об’єднуватися з тими, хто свідомий своєї громадянської відповідальності, щоб реально впливати на прогрес в суспільстві.

Лігіонери взаємодіють і цінують пропозиції один одного і здобувають для своєї країни кращий світовий досвід, формуються на досконалих життєстверджуючих цінностях і зразках.

Прес-служба «Ліги Культури»

Київ, 6 червня 2011 року

fb     yt

Ми використовуємо файли cookie для покращення роботи сайту та оцінки використання його вмісту. Залишаючись на сайті Ліги Культури, Ви тим самим даєте згоду на використання нами файлів cookie.
Ok