В Національному університеті державної податкової служби України відбулись 10-ті Ірпінські міжнародні педагогічні читання  «Проблеми гуманізації навчання та виховання у вищому закладі освіти».

Для участі в конференції було подано близько 200 доповідей вчених, аспірантів, студентів з різних регіонів України, Росії, Польщі.  Українське суспільство гостро потребує лікування гуманізмом, людяністю. Без нього ніякі реформи не дадуть очікуваного результату. Тому актуальність і важливість такого наукового заходу важко переоцінити.  Доповіді, подані на конференцію буде видано, з ними можна буде ознайомитись. На пленарному засіданні з доповіддю «Основи цивілізаційної культури як інструмент гуманізації навчання у ВНЗ» виступила віце-президент «Ліги культури» В.М.Зоц. З її доповідюю можна ознайомитись на нашому сайті «Всі ми», у рубриці «Освіта».

Читання відбувались у яскравій творчій атмосфері. Учасники ознайомились з навчальним закладом, сучасним, красивим, прекрасно технічно забезпеченим. Оглянули чудову виставку народних майстрів. Відвідали концерт  культурно-мистецького центру університету  «Сузір»я», побували на екскурсії  в  етнографічному  комплексі «Українське село» (с.Бузова). Лишається лише побажати учасникам читань, щоб ту енергію людяності, інтелекту, краси, яку мали можливість отримати на Ірпінській конференції, вони принесли в свої навчальні заклади і наукові установи.

Учасники читань висловили багато теплих слів за ініційований захід і його організацію голові оргкомітету  Мельнику П.В., д.е.н., професору, члену-кореспонденту НАПН України, Ректору Національного університету ДПС України та заступнику голови Карасевич А.П., к.пед.н., доценту, проректору з виховної роботи та соціальних питань НУДПС.

Прес-служба «Ліги Культури»

Київ, 26 квітня 2012 року

fb     yt

Ми використовуємо файли cookie для покращення роботи сайту та оцінки використання його вмісту. Залишаючись на сайті Ліги Культури, Ви тим самим даєте згоду на використання нами файлів cookie.
Ok