В Криворізкій галереї Ф-Арт відкрилась виставка картин В’ячеслава Странніка під назвою «Странная живопись Вячеслава Странника или путешествие за пределы рационального опыта».

Духовна криза сучасного технократичного суспільства вказує на те, що проблема пошуку духовних орієнтирів існування людства стає нагальною. Вихід із екологічної, економічної, морально - етичної кризи, на думку автора, можливий, завдяки напрацюванню нової парадигми світосприйняття, що розширює світогляд людини від раціонально-прагматичної зацікавленості до духовно-трансцендентних сенсів існування.

strannik3

«Роботи В’ячеслава Странніка - це те, що нас повертає назад в міфопоетичне дитинство людства. Коли розум людський почав сам себе усвідомлювати», - зауважив на відкриті провідний науковий співробітник криворізького історичного музею Олександр Мельник.

Виставка стала першою подією, ініційованою ВГО «Ліга Культури» в Кривому Розі, зібравши багатьох творчо шанованих особистостей міста, а також креативні музичні колективи «Лабораторія № 9» та «Діфрагамма».

Прес-служба «Ліги Культури»

Кривий Ріг, травень 2012 року

fb     yt

Ми використовуємо файли cookie для покращення роботи сайту та оцінки використання його вмісту. Залишаючись на сайті Ліги Культури, Ви тим самим даєте згоду на використання нами файлів cookie.
Ok