20 травня команда TEDxKYIV  провела конференцію на тему «Творчість. Розвиток. Освіта». В події взяла участь Віра Миколаївна Зоц, віце-президент Ліги.

TED – це щорічна подія, на яку запрошують провідних діячів і мислителів у різних галузях, поділитися своїм баченням проблем, які формують наше майбутнє. Перший TED було проведено у 1984 році в м. Монтерей, Каліфорнія.

TEDx – це місцеві самоорганізовані заходи в дусі «ідей, гідних розповсюдження». Вони відбуваються щорічно в багатьох містах світу.

TEDxKYIV  проводить такі конференції у місті з 2009 року за різними темами.

Про тематику і зміст доповідей, виголошених спікерами на конференції 20 травня, ви зможете дізнатися на сайті http://tedxkyiv.com

Всі доповіді були цікавими, яскравими, зрозумілими, позитивними.

В залі Українського дому в Києві зібралось майже 500 чоловік, переважно молоді люди до 40 років, ще майже 300 чоловік брали участь в конференції в режимі online.

За словами Віри Миколаївни, атмосфера, яка панувала на  TEDx була надзвичайно приємною: приязнь до виступаючих, чутливе сприйняття не тільки текстів, а й підтекстів, натяків, гумору.

Саме таким хотілось би бачити все наше суспільство. Саме ці люди можуть змінити Україну. Треба лише їм не заважати.

Прес-служба «Ліги Культури»

Київ, 20 травня 2012 року

fb     yt

Ми використовуємо файли cookie для покращення роботи сайту та оцінки використання його вмісту. Залишаючись на сайті Ліги Культури, Ви тим самим даєте згоду на використання нами файлів cookie.
Ok