За ініціативи єдиної в Україні кафедри парламентаризму та політичного менеджменту, спільно з представниками адвокатських та юридичних організацій, вітчизняних та міжнародних експертів в галузі виборчого процесу, в червні у Києві створено Всеукраїнський Громадський Рух «За чесні та гідні вибори».

Місія Руху полягає в об’єднанні зусиль інтелектуальної еліти нації навколо проблеми реалізації  волевиявлення народу на виборах до Верховної Ради України, здійснення контролю як влади, так і опозиції під час виборчого процесу для визнання виборів легітимними, чесними, гідними як непохитної основи державотворення.

В установчих зборах взяли участь президент «Ліги Культури» Людмила І. Авескулова, та віце-президент Віра М. Зоц.  Віру М. Зоц обрано до Координаційної ради створеного Руху.

Матеріали, пов’язані з діяльністю ВГР «За чесні та гідні вибори» будуть розміщуватись як на сайтах «Ліги Культури», «Всі МИ», так і на сайтах  chesnivybory.org.ua та solidarity-ngo.org.ua

Хочеш зробити своє життя в Україні кращим – приєднуйся!

Прес-служба «Ліги Культури»

Київ, 21 червня 2012 року

fb     yt

Ми використовуємо файли cookie для покращення роботи сайту та оцінки використання його вмісту. Залишаючись на сайті Ліги Культури, Ви тим самим даєте згоду на використання нами файлів cookie.
Ok