У Всеукраїнському прес-центрі Українського національного інформаційного агентства УКРІНФОРМ відбулося засідання круглого столу на тему: "Чи можливий суспільний діалог між власниками інформаційного бізнесу, журналістами і громадськістю: бачення, досвід, проблеми". Організатор - Національна експертна комісія з питань захисту суспільної моралі.

У заході взяли участь: представники Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації, керівники провідних телеканалів України, які підписали Хартію про партнерство заради інформаційних прав і свобод та захисту суспільної моралі, представники Державного
 комітету телебачення та радіомовлення України, Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, громадських організацій та засобів масової інформації.

12301

Голова Всеукраїнської громадської організації "Ліга культури" Людмила Авескулова під час засідання круглого столу на тему: "Чи можливий суспільний діалог між власниками інформаційного бізнесу, журналістами і громадськістю: бачення, досвід, проблеми", Київ, 23 січня 2013 року.

12

 

2c

3c

4c

5c

6c

 

 

Київ, 23 січня 2013 року

fb     yt

Ми використовуємо файли cookie для покращення роботи сайту та оцінки використання його вмісту. Залишаючись на сайті Ліги Культури, Ви тим самим даєте згоду на використання нами файлів cookie.
Ok