Організовуємось на круглий стіл: громада-влада-опозиція!

Змушені визнати, що криза системи державних інституцій призвела до фатальних наслідків — жорстокого протистояння, пролиття крові і смерті людей. Якими б не були волаючими та переконливими аргументи, як з боку протестувальників, так і з боку влади, незаперечною залишається істина – потрібне негайне примирення сторін конфлікту!


Взаємна недовіра та зростання людських жертв свідчать про неспроможність сторін до конструктивного діалогу і його подальшу безперспективність у форматі влада-опозиція. В переговорний процес сьогодні мають включитися сили, які не виборюють владу, а захищають інтереси громадянського суспільства - це громадські та релігійні організації.


Найближчими днями українська громадськість має консолідовано включитися в переговорний процес заради припинення кровопролиття. Для випрацювання рішень на відкритий круглий стіл запрошуються керівники і представники громадських та релігійних інституцій, найбільших політичних партій та Адміністрації Президента.

З ініціативами звертатися за тел. :(050)355-83-47 Ліна, (067)233-87-14 В`ячеслав, (067)465-66-95 Людмила; e-mail Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Прес-служба «Ліги Культури»

Київ, 19 лютого 2014 року

fb     yt

Ми використовуємо файли cookie для покращення роботи сайту та оцінки використання його вмісту. Залишаючись на сайті Ліги Культури, Ви тим самим даєте згоду на використання нами файлів cookie.
Ok