В Українському домі відбувся благодійний проект «Віночок миру і добра», який покликаний надавати психологічну допомогу дітям героїв Небесної сотні й загиблих бійців АТО і який підтримала «Ліга Культури».

Це -  довгостроковий проект для дітей героїв нашої країни. Ідея проекту народилася завдяки вже існуючому проекту «Пелюсткова панна-україночка», в якому дівчата мають можливість творчо розвиватися й брати участь у таких конкурсах, як «Принцеса України», «Міні-міс Всесвіт» й інші. Завдяки патріотичним українцям подібних проектів наразі  реалізовується чимало, однак цей  - незвичайний, бо спрямований на творчий розвиток та допомогу ДОНЕЧКАМ загиблих героїв.

Організаторка конкурсу, Євгенія Макєєва з болем зауважила, що на сьогодні держава не приділяє належної уваги й не надає фінансової підтримки подібним проектам.

«Сьогодні, коли пройшли вибори, коли було багато обіцяного, коли було мільйон білбордів, - на наш проект не знайшлося жодної партії, яка б нас підтримали. Такі проекти неможливо робити на досить високому рівні, якщо не буде фінансової підтримки. Сьогодні нас підтримують звичайні люди. - підкреслила вона. – Саме тому, висловлюю величезне подяку Всеукраїнській громадської організації "Ліга Культури" і особисто Президенту Людмилі Іванівні Авескуловій, за подаровані туфельки Карині й Аліні – донькам двійнятам Володимира Момота загиблого в зоні АТО та за сертифікат на випускну сукню Юлії Ощепковій, доньці Олексія Ощепкова, також, на жаль, загиблого в зоні АТО».

Ми віримо, що завдяки саме таким заходам, донечки загиблих в АТО відчують турботу і небайдужість світу до них, а всіх інших це надихне на подальші прояви такої турботи.

111pani

111pani2

111pani3

111pani4

Прес-служба ВГО «Ліга Культури»

Київ, 20 листопада 2014 року

fb     yt

Ми використовуємо файли cookie для покращення роботи сайту та оцінки використання його вмісту. Залишаючись на сайті Ліги Культури, Ви тим самим даєте згоду на використання нами файлів cookie.
Ok