«Ліга Культури» робить перші кроки в ефективному застосуванні сучасних інформаційних технологій задля поширення напрацьованих ідей та залучення однодумців для спільної роботи над проектами організації.

 Віце-президент Віра Миколаївна Зоц та керівник проекту «Всі Ми» Тетяна Володимирівна Демченко в режимі online приєднались до конференції «Застосування сучасних інформаційних технологій в роботі освітніх закладів», яка проводилась в Херсоні. Керівник Херсонського центру «Ліги Культури» Володимир Іванович Бєлий представив учасників конференції. Привітав присутніх в залі, Віра Миколаївна та Тетяна Володимирівна зробили спробу презентувати проекти «Ліги Культури», а саме: «Інтелектуальне коло в режимі online» та «Сучасна модель освіти України».

 Учасники конференції мали змогу переконатися, що застосування можливостей сучасних технологій сприяють поширенню якісної інформації.

  

 Прес-служба «Ліги Культури»

fb     yt

Ми використовуємо файли cookie для покращення роботи сайту та оцінки використання його вмісту. Залишаючись на сайті Ліги Культури, Ви тим самим даєте згоду на використання нами файлів cookie.
Ok