Керівник Кіровоградського регіонального центру «Ліги Культури», учасник проекту «Сучасна модель освіти України» Віктор Володимирович Громовий візьме участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Ефективна школа: фактори успіху», яка буде проведена 4 червня 2011 року в Київському університеті імені Бориса Грінченка.

Мета конференції:

  • на основі аналізу провідного міжнародного досвіду та вітчизняних реалій визначити й обґрунтувати ключові фактори, що забезпечують ефективне функціонування сучасних шкіл, їх прогресивний поступ та інноваційний розвиток;
  • провести професійний діалог щодо перспектив розвитку сучасної середньої освіти з наданням доступу до обговорення та створенням можливостей інтерактивної участі для широкої фахової спільноти з усіх регіонів України.

Серед учасників заходу: науковці та практики з України, Бельгії, Великої Британії, Грузії, Данії, Литви, Молдови, Нідерландів, Німеччини, Португалії, Росії, США, Франції, Швеції.

На конференції виступатимуть з доповідями визнані у Європі та світі фахівці з питань освітнього законодавства, політики та інших актуальних проблем розвитку середньої освіти, вітчизняні експерти з розвитку середньої школи.

Прес-служба «Ліги Культури»

Київ, 4 червня 2011 року

fb     yt