Задля цілісної і консолідованої України ми маємо сформуватися у повноправний суб'єкт громадянського волевиявлення, задекларували учасники ВГО “Ліги Культури” у відкритому листі до української громадськості 1 грудня 2013року.

Настав час, переконані учасники Ліги, інтегрувати свої зусилля з тими громадськими інституціями, котрі також стоять на позиції мирного врегулювання ситуації, яка склалась навколо Євромайдану. Задля посилення громадського впливу надіслано звернення про співпрацю до Ініціативної групи “1 грудня”. Як відомо, члени Ініціативної групи виступили за відкритий діалог Президента України, 3 попередніх глав української держави, представників політичних структур і громадськості, щоб обговорити вихід країни з кризи та подальший курс її розвитку. Учасники ВГО “Ліги Культури” солідарні з членами Ініціативної групи “1 грудня”, готові до спільних дій і запропонували свою участь в проведенні Національного круглого столу.

Прес служба

fb     yt

Ми використовуємо файли cookie для покращення роботи сайту та оцінки використання його вмісту. Залишаючись на сайті Ліги Культури, Ви тим самим даєте згоду на використання нами файлів cookie.
Ok