У четвер, 24 квітня 2019 р. у приміщенні Національного музею літератури України відбулася презентація освітньо-культурологічного проекту «Музейна педагогіка в освітньо-культурному просторі Києва: досвід, проблеми, перспективи».

Проект здійснюється в рамках Міської комплексної цільової програми «Освіта Києва. 2019–2023 рр.» та підпрограми «Позашкільна освіта» КПНЗ «Київська мала академія наук учнівської молоді» за підтримки Департаменту освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) та Національної спілки краєзнавців України, повідомляє Київська Мала академія наук.

У заході взяли участь науковці, музейники, освітяни Києва, представники органів місцевого самоврядування, громадських організацій та засобів масової інформації. ВГО «Ліга культури» на заході представляла віце-президент «Ліги Культури» Віра Зоц, яка взяла участь в обговоренні проекту.

Метою проекту «Музейна педагогіка в освітньо-культурному просторі Києва» є впровадження дієвої взаємодії між музеями і молоддю та встановлення тривалих контактів, проведення навчально-освітньої діяльності для отримання учнівською молоддю спеціальної інформації, організація інтелектуально-творчого дозвілля та здійснення професійної орієнтації

Прес-служба «Ліги Культури»

fb     yt

Ми використовуємо файли cookie для покращення роботи сайту та оцінки використання його вмісту. Залишаючись на сайті Ліги Культури, Ви тим самим даєте згоду на використання нами файлів cookie.
Ok