Тридцять років новітньої історії України, здобуття омріяної незалежності і свободи.

Це – Радість.

Але реальна свобода країни та кожного з нас дається не просто. День за днем, за роком рік ми долаємо цей тернистий шлях.

Разом з тим, часи нашого життя приголомшливі. Ми перебуваємо у живому просторі, в просторі постійного руху. Відбувається переосмислення значення і місця України в світі, продовжується процес переходу від радянсько-тоталітарної до ліберально-демократичної матриці нашого українського суспільства. Цей процес породжує в нас нове відчуття цінності свободи. Разом з усвідомленням свободи і необхідністю захищати її (Богом даної, як свободи вибору) ми здатні і маємо усвідомити відповідальність за набуту свободу і застосовувати її на благо країни, суспільства і, таким чином, на благо собі та своїм нащадкам. Таку нашу свободу і незалежність неможливо буде відібрати, вона є частиною Нас.

Переконані, попереду ще багато наполегливої праці. Розбудова по-справжньому вільного, самостійного, творчо-орієнованого суспільства – шлях ще не прокладений і потребує устремління, відданості та терпіння.

Шановні лігіонери, шановні друзі і партнери! Щиро бажаємо нам усім на цьому шляху переможних творчих прагнень і реалізацій!

Люба, рідна Україно!
Многія Літа!
Многія Літа, благодатна вільна Батьківщино!

Вітаймося з Великим Днем Незалежності України!

ВГО «Ліга Культури»

fb     yt

Ми використовуємо файли cookie для покращення роботи сайту та оцінки використання його вмісту. Залишаючись на сайті Ліги Культури, Ви тим самим даєте згоду на використання нами файлів cookie.
Ok