15-23червня 2022р. Париж.

Перебування народної художниці України Людмили Іванівни Мєшкової ,автора монументального керамічного панно "Земле. Флюїди життя і розквіту світам Всесвіту посилай…", яке прикрашає штаб-квартиру ЮНЕСКО в Парижі стало довгоочікуваною визначною подією. 

П‘ять років ВГО "Ліга Культури" домагалася відновлення поваги до автора і нашої країни та, понад усе, належної уваги до проблеми,пов‘язаної зі станом панно, автором якого є  Л. Мєшкова, в стінах ЮНЕСКО.

Дивним чином,ситуація почала покращуватися саме в найтрагічніший період нашої сучасності.

Вся команда Посольства України у Франції на чолі з послом Вадимом Володимировичем Омельченко на звернення Ліги Культури не тільки проявила свою зацікавленість та стурбованість, а й доклала всіх неjбхідних зусиль щоби приїзд Л.І. Мєшкової став максимально продуктивним й успішним.. 

Велику допомогу в реалізації програми перебування Людмили Іванівни в Парижі надали і учасниці  "Союзу українок у Франції" на чолі з Надією Мигаль.


Прес-служба ВГО "Ліга Культури"

 otone otone01 w ambasador inambasy

fb     yt

Ми використовуємо файли cookie для покращення роботи сайту та оцінки використання його вмісту. Залишаючись на сайті Ліги Культури, Ви тим самим даєте згоду на використання нами файлів cookie.
Ok