6 квітня 2010 року  відбудеться майстер-клас керівника Херсонського Регіонального Центру ВГО «Ліга Культури» Володимира Бєлого "Діюча модель інноваційного навчально-виховного процесу в сучасному українському ліцеї".

Майстер-клас присвячений сучасним освітньо-інноваційним тенденціям та новій продуктивній моделі саморозвивальної освіти, в якій педагогічний колектив системно підходить до актуальних цивілізаційних викликів, а учні підвищують свою відповідальність за продуктивність свого навчання та рівень вихованості. Володимир Бєлий розповість про реальний позитивний досвід Херсонського фізико-технічого ліцею, де працює вчителем фізики та заступником директора з навчально-виховної роботи.

Організовує майстер-клас Володимира Бєлого редакція Всеукраїнської газети "Завуч" видавництва "Шкільний світ" в рамках Клубу "Завуч". 

Захід відбудеться з 12-00 до 14-00 у приміщенні Київського міського Будинку вчителя (м. Київ, вул. Володимирська, 57, поблизу ст. метро "Театральна"). Вхід вільний.

Володимир Бєлий бере активну участь в громадській діяльності, є учасником освітніх проектів ВГО «Ліга Культури», експерт Всеукраїнської експертної мережі (нагороджений у 2007-му громадською Премією «Експерт року»), автор низки аналітично-програмних матеріалів про суспільно орієнтоване навчання, про продуктивні освітні моделі як національний базис успішного розвитку суспільства, його стійкості до новітніх викликів, про творення нової суспільно-економічної системи на основі людяності.

Ознайомитись з матеріалами Володимира Бєлого можна за наступними посиланнями, а також на сайті Всеукраїнської суспільної інтелектуальної мережі "Всі Ми",  Всеукраїнської експертної мережіІнноваційний розвиток навчальних закладів України та інших Інтернет-ресурсах:

Політична партія (частка): надлом людяного в людині.

Школа майбутнього: знання чи компетентність?
(про навчальний план)

Як освітянське переростає в загальносуспільне?

Суто українська перспектива ІНТЕЛЕКТУАЛА

Сучасний освітній менеджмент: профанація чи впровадження?

Політичний фундамент українського бізнесу: прихована правда

Прес-служба

 

fb     yt