16 вересня 2010 року Президент Всеукраїнської громадської організації «Ліга Культури» Людмила Авескулова та Голова Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі Василь Костицький підписали меморандум про співробітництво.

Документ передбачає співпрацю сторін у напрямку забезпечення та захисту моральних засад в українському суспільстві, утвердження здорового способу життя, недопущення расової та національної ворожнечі тощо.

Згідно положень меморандуму ВГО «Ліга Культури» та Національна експертна комісія України з питань захисту суспільної моралі мають проводити спільні заходи, здійснювати аналіз процесів та тенденцій, що відбуваються у сфері захисту суспільної моралі, впроваджувати моніторинг соціально-шкідливої інформації.

У рамках співробітництва планується реалізувати комплекс дій щодо розробки критеріїв суспільної моралі, формування єдиної комплексної системи захисту моральних засад у суспільстві, утвердження здорового способу життя у сфері інформаційної діяльності.

 

fb     yt