16 вересня 2010 року Президент Всеукраїнської громадської організації «Ліга Культури» Людмила Авескулова та Голова Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі Василь Костицький підписали меморандум про співробітництво.

Документ передбачає співпрацю сторін у напрямку забезпечення та захисту моральних засад в українському суспільстві, утвердження здорового способу життя, недопущення расової та національної ворожнечі тощо.

Згідно положень меморандуму ВГО «Ліга Культури» та Національна експертна комісія України з питань захисту суспільної моралі мають проводити спільні заходи, здійснювати аналіз процесів та тенденцій, що відбуваються у сфері захисту суспільної моралі, впроваджувати моніторинг соціально-шкідливої інформації.

У рамках співробітництва планується реалізувати комплекс дій щодо розробки критеріїв суспільної моралі, формування єдиної комплексної системи захисту моральних засад у суспільстві, утвердження здорового способу життя у сфері інформаційної діяльності.

 

fb     yt

Ми використовуємо файли cookie для покращення роботи сайту та оцінки використання його вмісту. Залишаючись на сайті Ліги Культури, Ви тим самим даєте згоду на використання нами файлів cookie.
Ok